nedalo mi to a musím opět napsat na toto fórum trošku negativní postřeh a to na téma parkování v satelitu.
APELUJI zde na lidi, kteří parkují v ulici ke Skále a hlavně ulici Příčná !!
Lidi v těchto ulicích je OBOUSMĚRNÝ provoz, což dle vyhlášky znamená, že zde má být průjezd 3m na jeden jízdní pruh, celkem tedy
pro oba jízdní pruhy 6m !!
Nerozumým tedy sobeckým lidem , kteří zde denně parkují. Nejen , že tímto porušujete dopravní předpisy, ale hlavně svou bezohledností OHROŽUJETE lidi bydlící v ulici U Dráhy. Díky Vašim autům zde rozhodně neprojede vůz záchranky či hasičů, což může vést ke katastrofě.
Sakra už s proberte a začněte pravidla silničního provozu konečně respektovat a dodržovat !!!
Jinak ještě je super človíček který parkuje přímo v té zatáčce s ivecem či co je to za vůz. Mistře díky Vám opravdu do ulice ke skále vidět není !!! Co se týče těch mongolů co pořád parkují na tom téčku , kde stojí popelnice tak těm jen přeju ať mají na svém voze co nejvíce bouchanců přes zimu, až to lidem bude klouzat při zatáčení do ulice U Dráhy

V příloze přidávám obrázek, aby dotiční věděli o kterých úsecích právě píši.
Tímto bych chtěl rozhodně apelovat na naší nově zvolenou radnici, aby se znovu zaměřili na dopravu v satelitu !! Nedodržování dopravních přestupků by měla zde denně řešit policie, která zde dávala pokuty kdysi, což už opět dlouho neplatí. Naposledy když jsem viděl dopoledne projíždět ulicí U Dráhy policii ,tak zde jeli jen na " kukačku " protože 4 auta , které v daném okamžiku stála na chodníky nepokutovala, ale objížděla je.
Rovněž by stálo ze strany vedení obce projít značení satelitu a upravit ulice buď na jednosměrné nebo na některých křižovatkách vyznačit hlavní silnici. Pravidelně , když vyjíždím z ulice u dráhy do ulice točivá, tak mi auta jedoucí po ulici točivá nedávají přednost z prava. Opravdu nechápu co zde jezdí za piloty.
Doufám, že tímto příspěvkem pobouřím lidi a koneně se i zamyslí nad sebou , hlavně ti co parkují tam kde nesmí.
Chápu, že zde je parkovacích míst nedostatek a také mě to omezuje, ale chovám se tak,abych svým jednáním nikoho neohrožoval .