Natirani balkonu

Jako kdyz to delaj schvalne, aby to radsi nikdo od nich nechtel...
A s tou barvou je to taky ponekud nepochopitelne...reklamujes neco a dostanes bez varovani neco jinyho a jeste s takovym drzym komentarem... opet se nestacim divit.
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Ty balkony se delaji znovu, protoze to puvodne natreli spatnou nekvalitni barvou. My osobne jsme to reklamovali uz pri prevzeti bytu..neb barva se velmi lehce sloupne a neni vubec tvrda, odolna na oter.
Pred cca mesicem psala Strilkova email, ze se to bude natirat at se lidi prihlasi panu Zikmundovi.
Ja osobne jsem rada, ze jsem odmitla a radeji si to udelame sami na podzim poradne a ve stejne barve jakou ted mame.
Pred cca mesicem psala Strilkova email, ze se to bude natirat at se lidi prihlasi panu Zikmundovi.
Ja osobne jsem rada, ze jsem odmitla a radeji si to udelame sami na podzim poradne a ve stejne barve jakou ted mame.
-
Nám balkony už natřeli, jsou hnědé a vypadá to hezky, Rozhodně líp než ty napůl sloupané. Jinak nám natěrači nikde barvou neukápli, prach z broušení se lehce zamete a utře,práci odvedli poctivě. To, že si elektřinu na broušení berou z bytu, kde to brousí nevidím jako problém - moc peněz to nespolkne. A ty připomínky , že na zahradě udělají díru od žebříku, apod. - díry nejsou půmetrové, navíc většinou stojí žebřík z terasy a tam díry rozhodně neudělá. Je nutné počítat s tím, že to není hned a trvá to celý den/2 balkony/, ale neodfláknou to.
Eva
Myslím, že Strýc myslel, že odběr je z přízemního bytu. Což o to, je to opravdu jen troška.
Spíš mě udivuje, že u vás stihli dva balkony za den, tady jen jeden
a pak, barvu by přece neměl volit Oxes, ale majitel, ne?
a pak, ten mládenec co včera uklízel balkon po škrabání a malování nebyl dvakrát nadšenej
Michal
Spíš mě udivuje, že u vás stihli dva balkony za den, tady jen jeden

a pak, barvu by přece neměl volit Oxes, ale majitel, ne?
a pak, ten mládenec co včera uklízel balkon po škrabání a malování nebyl dvakrát nadšenej

Michal
-
-
Tak to už je problém toho, čí ten balkon je. A holt když si někdo neumí pracovníky zpacifikovat, tak to nebude mít pořádně a kolem bude mít binec a nebo ať si to brousí a maluje sám.
Tady každý ze sebe dělá hrdinu jak jsou všichni neschopní a nedělají pořádně, ale těm dělníkům už nic neřekne, to je zajímavé...
Tady každý ze sebe dělá hrdinu jak jsou všichni neschopní a nedělají pořádně, ale těm dělníkům už nic neřekne, to je zajímavé...

Eva
-
-
a odkud kam to teda natírají? my bydlíme mezi strýcem a evou h., a nikdo z O. nám ani našim sousedům z 1. patra, pokud vím, dosud o natírání balkónů vědět nedal...
a k té barvě, je mi jedno,jakou si sousedi vyberou, ale já reklamovat ŠEDĚ natřený zábradlí, dostat bez komentáře TŘEBA FIALOVÝ a k tomu na dotaz vysvětlení, jaké dostal strýc, jsem vzteky bez sebe taky. hlavní rozdíl je asi v náročnosti zákazníků.
Ale dnes jsou vedle nějaká děvčata natěračky a na tu dálku se mi zdá, že to dělají pečlivě. Ir
a k té barvě, je mi jedno,jakou si sousedi vyberou, ale já reklamovat ŠEDĚ natřený zábradlí, dostat bez komentáře TŘEBA FIALOVÝ a k tomu na dotaz vysvětlení, jaké dostal strýc, jsem vzteky bez sebe taky. hlavní rozdíl je asi v náročnosti zákazníků.
Ale dnes jsou vedle nějaká děvčata natěračky a na tu dálku se mi zdá, že to dělají pečlivě. Ir