Pejskari
Pejskari
Premyslela jsem, ze se v Hajich roji stale vice pejskaru, myslim, ze by nebyl spatny napad zorganizovat treba vecerni prochazky. Mame pejsky sice 2,ale urcite jsou tady taci, kteri by potrebovali sve pejsky trochu socializovat a skamaradit je s okolnimi hafany. Tak jestli ma nekdo zajem...idealni treba 18-20hodina...prida se nekdo?
Re: Pejskari
Na Bílou noc (viz. "akce") berem i pejsky (s doprovodem). Zátím s náma šel jeden malamut a bez problémů došel. A to toho naběhel minimálně dvakrát tolik co panička!Michala píše:Premyslela jsem, ze se v Hajich roji stale vice pejskaru, myslim, ze by nebyl spatny napad zorganizovat treba vecerni prochazky. Mame pejsky sice 2,ale urcite jsou tady taci, kteri by potrebovali sve pejsky trochu socializovat a skamaradit je s okolnimi hafany. Tak jestli ma nekdo zajem...idealni treba 18-20hodina...prida se nekdo?
Srneček
Az nekoho uvidite, ze si po svych psich milaccich neuklizi, tak mu vynadejte. Nema cenu napadat ostatni, kteri si vykaly sbiraji. Nam se uprimne take stalo, ze jsme nekolikrat sebrali i cizi vykaly. Je to neprijemne, ale co s tim clovek nadela. To bychom za chvili na predzahradkach meli jednu velkou hromadu.obyvatel píše:Hlavně nezapomínejte na veřejně přístupných místech po svých miláčcích uklidit to, co z nich občas vypadne!!!
my chodíme kolem pátý někdy později (2 zlatí retrívři), naši psi spíš než socializaci s jinými psi (ty vaše fenky dobře znají :-, občas se do nich zamilují a to je pak doma peklo) potřebují trochu civilizovat mezi lidmi, jsou jak urvaný z řetězu co bydlíme na vsi - nějak to berou moc po svém, takže se předem omlouvám pokud se k někomu řítí náš pes ( zlatý retrívr s šíleným výrazem ve tváři) - nejde vás sežrat, jde vás přivítatMichala píše:My vencime po prichodu z prace ca. 18hodin a pak znovu kolem 21hodiny...to by uz slo, ne? Jeste pro info...mame 2 biglice...jedna rocni, druha 3,5mesice a z ostatnich pejsku jsou uplne na vetvi!
přidávám se k Michale s vynadáním těm, co nechávají své psi činit potřebu na trávnících před domy a neuklízí po nich, i na našem trávníku uklízíme cizí výkaly (nejlépe je chodit se psi do polí, mají prostor vybrat si to správný místo a navíc v poli to nikomu nevadí)
Jak tak koukam, tak pro nejake spolecne prochazky je lepsi zvolit az vecerni alternativu, odpoledne asi kazdy venci, jak dorazi z prace...tak navrhuji treba 21-21.30, at pak hafani maj krasny sny.
S tim civilizovanim mezi lidmi bychom to asi taky potrebovali, starsi slecna se nam posledni dobou nejak zacina bat cizich lidi, tak aby se otrkala. Jen s tema voditkama budeme muset neco delat, pristi vikend jdeme na prvni lekci na cvicak s prckem, tak jsme rovnou prihlasili i Anie a snad alespon jedna z nich bude schopna chodit bez voditka, jinak nemam volne ruce na hlazeni vasich zlataku...
S tim civilizovanim mezi lidmi bychom to asi taky potrebovali, starsi slecna se nam posledni dobou nejak zacina bat cizich lidi, tak aby se otrkala. Jen s tema voditkama budeme muset neco delat, pristi vikend jdeme na prvni lekci na cvicak s prckem, tak jsme rovnou prihlasili i Anie a snad alespon jedna z nich bude schopna chodit bez voditka, jinak nemam volne ruce na hlazeni vasich zlataku...
my se rádi přidáme třeba kolem té šesté, v devět večer už naši kluci ven nechodí, jdou až ráno a já jsem už tou dobou v pelechu, naši kluci chodí volně, občas teď beru vodítko, protože mě neposlouchají na dálku i když za sebou mají oba výcvik, ale nemůžu je mít na vodítku oba, už je to pro mě teď nebezpečný, za dva měsíce čekáme doma přrůstek a nechatr se strhnout 70 kg živé váhy k zemi by nebylo nejlepší, takže radiš posiluju hlasivkyMichala píše:Jak tak koukam, tak pro nejake spolecne prochazky je lepsi zvolit az vecerni alternativu, odpoledne asi kazdy venci, jak dorazi z prace...tak navrhuji treba 21-21.30, at pak hafani maj krasny sny.

kluci se lidí ani psů nebojí, spíše naopak a to může být někdy nepříjemné, když letí od bahna zašpinění k někomu, kdo pochopitelně nestojí o psí tlapky na kabátě, chjo chjo
Ja jsem si rikala, ze s klukama chodi posledni dobou vice manzel a trochu jsem tusila, ze se kazdou chvili rozrostete o mimco. To je opravdu lepsi posilovat jen hlasivky...my se take zacneme pokouset holky poustet, snad vycvik zabere, protoze obe na voditku to je take tragedie...v lepsim pripade chce jit kazda jinym smerem, ale v horsim si zacnou hrat, ted je samozrejme nejvetsi legrace skakat do pulmetrovych zaveji a pekne se zamotaji...no uvidime. S tim spolecnym vencenim asi ale pockame, az se uklidni pocasi...poslednich par dni vencime rychlym tempem, jelikoz to u nas pekne fici a Anie uz pred tydnem nafoukalo do oci a musime se trochu vetru stranit. Tak az se orkany uklidni, domluvime se!čapka píše:my se rádi přidáme třeba kolem té šesté, v devět večer už naši kluci ven nechodí, jdou až ráno a já jsem už tou dobou v pelechu, naši kluci chodí volně, občas teď beru vodítko, protože mě neposlouchají na dálku i když za sebou mají oba výcvik, ale nemůžu je mít na vodítku oba, už je to pro mě teď nebezpečný, za dva měsíce čekáme doma přrůstek a nechatr se strhnout 70 kg živé váhy k zemi by nebylo nejlepší, takže radiš posiluju hlasivkyMichala píše:Jak tak koukam, tak pro nejake spolecne prochazky je lepsi zvolit az vecerni alternativu, odpoledne asi kazdy venci, jak dorazi z prace...tak navrhuji treba 21-21.30, at pak hafani maj krasny sny.
kluci se lidí ani psů nebojí, spíše naopak a to může být někdy nepříjemné, když letí od bahna zašpinění k někomu, kdo pochopitelně nestojí o psí tlapky na kabátě, chjo chjo
Psí výkaly před domem a na trávníku.
Dobrý večer, ráda bych znovu apelovala na pejskaře, aby si po svých miláčcích uklízeli. My bydlíme v domě č. 320, v našem domě není jediný pes a přesto máme chodník i trávník posetý výkaly a že jich není málo. A pokud by v domě nějaký byl, tak by si to nikdo nedovolil po něm neuklidit. Předem děkujeme za vaši uvědomělost.
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Take to povazuji za nezodpovedne si poridit psa a pak ho vencit na cizim pozemku a nechavat tam po nem vykaly.
Asi by mu ruce upadly, kdyby si to po nem uklidil.
Osobne me to nebavi po cizich uklizet, ale irituje me to tak, ze to nevydrzim a jdu to stejne po nich uklidit....bohuzel tento pristup moc lidi nema a tak jsou travniky a parkoviste poseta psimi vykaly.
Jen pockejte az nekoho pristihnu pri cinu

Osobne me to nebavi po cizich uklizet, ale irituje me to tak, ze to nevydrzim a jdu to stejne po nich uklidit....bohuzel tento pristup moc lidi nema a tak jsou travniky a parkoviste poseta psimi vykaly.
Jen pockejte az nekoho pristihnu pri cinu

Pouzi repelent
http://www.zvirena.cz/cs/hygiena?from=&pid=27Dádule píše:Take to povazuji za nezodpovedne si poridit psa a pak ho vencit na cizim pozemku a nechavat tam po nem vykaly.
Jen pockejte az nekoho pristihnu pri cinu![]()
nemam s tymto skusenosti, ale je to prvy ktory som "vyseznamoval".
Pred tym som pouzival iny. Myslim, ze ked viac pogooglis tak najdes nieco podobne.