Pobíhající, zřejmě ztracený mladý pes - vlčák
Pobíhající, zřejmě ztracený mladý pes - vlčák
V ulici U dráhy pobíhá hubený mladý vlčák, myslím, že nemá obojek, nechybí někomu? 

Re: Pobíhající, zřejmě ztracený mladý pes - vlčák
Danila píše:V ulici U dráhy pobíhá hubený mladý vlčák, myslím, že nemá obojek, nechybí někomu?
Zítra zavolám na MP Hostivice, už tady běhá dost dlouho a je mi ho fakt líto.

Viděl jsem ho poslední tři pracovní dny u nás v Točivé jak běhá tam a zpět, řekl bych, že měl stopro na krku známku, zahlédl jsem jí celkem jistě na dálku
Oni tady totiž běhají dva. Jeden mohutnější se známkou a druhý hubený bez známky. Na MP Hostivice mi řekli, že odchyt neprovádějí, že na to ani nemají smlouvu s Chýní. Jedině, že by psi byli agresivní...
Na odchyt psů má smlouvu naše obec s útulkem Bouchalka. Na OÚ už budou vědět.
Srneček
OK, děkuji moc za info. Daniela.
Pokud byste je někdo viděl i tento týden, napiště. Díky
Pokud byste je někdo viděl i tento týden, napiště. Díky
Zmíněného vlčáka už řeší i na OÚ (dnes byly rozeslány fotografie spolu s touto výzvou):
Výzva držitelům psů
Žádáme všechny držitele psů v obci Chýně, aby lépe dohlíželi na své psy a zabezpečili své domovy tak, aby jim psi neutíkali. Velmi často pobíhají psi po veřejných prostranstvích v Chýni a ohrožují občany, zejména pak děti. Držitelé volně pobíhajících psů na veřejném prostranství porušují obecně závaznou vyhlášku obce Chýně a dopouštění se tak přestupku proti pořádku v územní samosprávě, za což jim hrozí pokuta až 30 tis. Kč. Pokud bude zjištěn držitel volně pobíhajícího psa, případ bude předán k řešení v přestupkovém řízení.
Obecní úřad Chýně
Výzva držitelům psů
Žádáme všechny držitele psů v obci Chýně, aby lépe dohlíželi na své psy a zabezpečili své domovy tak, aby jim psi neutíkali. Velmi často pobíhají psi po veřejných prostranstvích v Chýni a ohrožují občany, zejména pak děti. Držitelé volně pobíhajících psů na veřejném prostranství porušují obecně závaznou vyhlášku obce Chýně a dopouštění se tak přestupku proti pořádku v územní samosprávě, za což jim hrozí pokuta až 30 tis. Kč. Pokud bude zjištěn držitel volně pobíhajícího psa, případ bude předán k řešení v přestupkovém řízení.
Obecní úřad Chýně
Srneček
Viděl jsem ho běhat v Točivé včera (v pondělí), kolem jedné odpoledne i v půl šesté, běhá tu pořád, má na krku známku, nebo nějký přívěsek.
Napodobně.......vcera jsem ho potkala hned dvakrat, kdyz jsem vencila nase dvounohe zvire. Vlcak si to vesele stradoval po chodniku v ulici U Drahy.
Jak rika Mydlan na krku se psovi houpe znamka, ale kdo ma tu odvahu se na ni kouknout
Jak rika Mydlan na krku se psovi houpe znamka, ale kdo ma tu odvahu se na ni kouknout

- ibert
- Kontaktovat uživatele:
...tak, vlcak je uz u sveho majitele, osobne sme ho predali majiteli, na krku ma uz i tel. cislo, jmenuje se Alan, a porad utika majitelovi, ktery bydli v Hajku v Chyni. Ak ho zbadate, nemusite se ho bat, je klidny a pokojny...IvetV píše:Napodobně.......vcera jsem ho potkala hned dvakrat, kdyz jsem vencila nase dvounohe zvire. Vlcak si to vesele stradoval po chodniku v ulici U Drahy.