Chvilka pro reklamu
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chvilka pro reklamu
Super! Davam 10 bodu. 

je to stejně ňáký přitažený za vlasy

- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Vecernice - to asi neznas serial Shawn the sheep...by jsi videla, co ovce v noci delaji 

hmmDádule píše:Vecernice - to asi neznas serial Shawn the sheep...by jsi videla, co ovce v noci delaji

To se pleteš, ovce se pasou i v noci, když je úplněk tak je to hezky vidětVečernice píše:mně se to nelíbí, ovce maj v noci spát, nó..a ve dne se pást

ovčák píše:To se pleteš, ovce se pasou i v noci, když je úplněk tak je to hezky vidětVečernice píše:mně se to nelíbí, ovce maj v noci spát, nó..a ve dne se pást

On je s nima problém, oni se vesměs pasou právě skoro pořád, jsou jako sekačky a nikdy nemají dostVečernice píše:ovčák píše:To se pleteš, ovce se pasou i v noci, když je úplněk tak je to hezky vidětVečernice píše:mně se to nelíbí, ovce maj v noci spát, nó..a ve dne se pást
je to stejně ňáký přitažený za vlasyrepair: mně se to nelíbí, ovce maj v noci spát nebo se pást (za úplňku je to prý hezky vidět
) nó...a ve dne se pást, pokud se nepasou v noci
![]()

Nicméně noční honění po pastvině a ještě se světýlkama na zádech...to asi nadšený fakt nebyly

Já taky nejsem nadšená, když mám jít do práce 

Martina2 píše:Já taky nejsem nadšená, když mám jít do práce
mno..

se nestyď a přidej seMIr píše:koukám, že to rozpoutalo pěknou debatu

..ony se zaprodaly za byt a stravuVečernice píše:Martina2 píše:Já taky nejsem nadšená, když mám jít do práce
mno..a to máš za to penízky ..a ony?