Dřevo na přístřešek
Dřevo na přístřešek
Potřebujeme smrkové, hoblované dřevo na přístřešek, nemá náhodou někdo z Vás kontakt na pilu, kde by to nebylo tak předražené jako v Rudné atd.? Nejlépe kdyby to šlo koupit bokem bez papíru=bez DPH
?

-
Re: Dřevo na přístřešek
pilajeneč - vlakové nádraží.
Díky, zkusíme
.

Lucie píše:Potřebujeme smrkové, hoblované dřevo na přístřešek, nemá náhodou někdo z Vás kontakt na pilu, kde by to nebylo tak předražené jako v Rudné atd.? Nejlépe kdyby to šlo koupit bokem bez papíru=bez DPH?

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
No, mezi námi děvčaty...obyvatel píše:Lucie píše:Potřebujeme smrkové, hoblované dřevo na přístřešek, nemá náhodou někdo z Vás kontakt na pilu, kde by to nebylo tak předražené jako v Rudné atd.? Nejlépe kdyby to šlo koupit bokem bez papíru=bez DPH?
No jasně, proč platit DPH, vždyť náš stát na tom ještě není jako v Řecku.
Díky náčelníku - stát je nenažraná černá díra.... prosím nezačínejte debatu o tom, že část z toho užeru i já, coby občan, díky.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Sis to už dávno před(za)platila. Kleju, kdykoliv dostanu výplatní pásku.Martina2 píše:Díky náčelníku - stát je nenažraná černá díra.... prosím nezačínejte debatu o tom, že část z toho užeru i já, coby občan, díky.
Souhlas s obyvatelem a tečka...a nezačínejme debatu o tom, zda jsem já, coby občan, DPH vždy zaplatil 

Srneček
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Hele Jelene, neštvi mě. Já sem nikdy nenabádal k daňovým únikům, ba jsem je neschvaloval. Jen jsem upozornil, jak nemravnej je pan stát.Srneček píše:Souhlas s obyvatelem a tečka...a nezačínejme debatu o tom, zda jsem já, coby občan, DPH vždy zaplatil
- Ondřej Fingerhut
Jedna z tzv. fiskálních iluzí obyvatel (za co možná nejméně státu odvedených daní chci čerpat co nejvíce veřejných statků)..... a nezačínejme debatu o tom, zda stát mrhá veřejnými prostředkyJiří Nývlt píše:Hele Jelene, neštvi mě. Já sem nikdy nenabádal k daňovým únikům, ba jsem je neschvaloval. Jen jsem upozornil, jak nemravnej je pan stát.Srneček píše:Souhlas s obyvatelem a tečka...a nezačínejme debatu o tom, zda jsem já, coby občan, DPH vždy zaplatil

Ondřej Fingerhut
Vůbec jsem tady nechtěl tlachat na téma dalšího zadlužování státu, jen se ve mě probudil Mirek Dušín 

Jojo...to jsem si přesně říkala, že jste Mirek Dušín 

Do Mirka Dušína mám ještě daleko, nejsem totiž blonďák 

-
Podvádět se nemá. Když už se podvádí, nemělo by se to veřejně prezentovat. Když už se to veřejně prezentuje, nemělo by se to veřejně schvalovat. Když už se to veřejně schvaluje, měli by na to Mirkové Dušínové poukazovat.
Zdraví, Mirek Dušín II.
Zdraví, Mirek Dušín II.
Já Tě beru, ale pouze jako jednoho ze čtveřice Jarka Metelka, Jindra Hojer, Červenáček nebo Rychlonožka. Tak si vyber, ale vstupní test. Co by na dřevo bez DPH řekl Mirek Dušín (viz závody v běhu).