to je pravda... to nejní v Chejni už žádný nadšený cyklomaniakpetulet píše:Ty Kubo, doufám, že z malýho bude cyklista. Potřebujeme naléhavě doplnit, neb události posledních dnů ukazují, že čtyři členové cyklotýmu jsou zatraceně málo. Během jednoho týdne jsme přišli o 50 % členů, to fakt není žádná sranda.kubajs píše:Dankešén (něco pro Peťulipunker píše:pěkný bejby, koukám že jste se nešetřili...gratulation!!!
jenom mi tam nesedí to sousedství těch hmyzáků...)
Hmyzáci už tak nějak ke mně patří, to nevíš?
Kolem do Velký vsi (Prahy)
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Srnečkůůůů tak řekni něcóóó. Von totiž dá Globus - Chýně za vosumnáct mynut s báglem píva na zádech.punker píše: to je pravda... to nejní v Chejni už žádný nadšený cyklomaniak
Škoda, že nejezděj do Práglu bří Fousci. To sou načenci. František (majitel autodílny) najede za rok deset tisíc kiláků. Pavla (mýho tchána) bysme mohli zkusit ukecat, že by jezdil do Řepy (tam má firmu) v pelotonu.
Naposledy upravil(a) Jiří Nývlt dne 06 čer 2008, 15:15, celkem upraveno 1 x.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Sorry byl jsem na pívu, ale už jsem zas v práci
.
Jen pro upřesnění, pro pívo jsem tenkrát jel do Plusu (to se dá udělat za deset minut - jako jedna cesta myslím), v Globu jsem byl pro maso na gril.
No, snad to teda s váma zkusím příští týden, ale žádný hlouposti! Plochou dráhu nejezdím, přilbu nenosím, nemám žádné cyklo odění, v ložisku u šlapky mi nějak loupe , v zádech mě píchá...ve vašem týmu budu myslím působit poněkud exoticky.
Jen pro upřesnění, pro pívo jsem tenkrát jel do Plusu (to se dá udělat za deset minut - jako jedna cesta myslím), v Globu jsem byl pro maso na gril.
No, snad to teda s váma zkusím příští týden, ale žádný hlouposti! Plochou dráhu nejezdím, přilbu nenosím, nemám žádné cyklo odění, v ložisku u šlapky mi nějak loupe , v zádech mě píchá...ve vašem týmu budu myslím působit poněkud exoticky.
Srneček
Re: Trasa Národní-Petřín-Strahov-Ladronka-Řepy-Sobín-Břve-Ch
a o tohle všechno vy nejezdivší s námi přicházíte!petulet píše:Malá ochutnávka nejen pro Srnečka: Díl I. - Petřín:
Další fotky najdete tady. Pokračování příště.
Re: Trasa Národní-Petřín-Strahov-Ladronka-Řepy-Sobín-Břve-Ch
Už se to zobrazuje? Otevřela jsem si to teď v práci a šlo to. Tak snad jo! Klikněte na první fotku, odtud pak lze už přejít na slideshow...petulet píše:Malá ochutnávka nejen pro Srnečka: Díl I. - Petřín:
Další fotky najdete tady. Pokračování příště.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Tož sem to ráno skusil, ne
A už to de. Výpadek důsledkem slajdu v Jinočanech nebyl dlouhej. Kolo v richtiku, já už relativně taky. Takže dnes jedu dom a zejtra zas do šichty - klíďo i s někym, je-li kdos taký.
Na tydle ale asi nemáme, co:
SUICIDAL New York City Bike Messengers
Re: Tož sem to ráno skusil, ne
je, jánevěděl, že nás točili na cestě do Prahy... tedááááJiri Nyvlt píše:A už to de. Výpadek důsledkem slajdu v Jinočanech nebyl dlouhej. Kolo v richtiku, já už relativně taky. Takže dnes jedu dom a zejtra zas do šichty - klíďo i s někym, je-li kdos taký.