Kolem do Velký vsi (Prahy)

Jedna paní povídala...
Odpovědět
Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Re: Kolem do Velký vsi (Prahy)

Příspěvek od Jiří Nývlt » 20 dub 2007, 13:59

kubajs píše:
Jiri Nyvlt píše:
kubajs píše: Pro soboty a neděle bych byl taky, ale mám nejradši terén, silnicím se o víkendu vyhýbám co nejvíce - trasa třeba někde pěkně za Úhonicema, z Ptic po zelené směrem na červenou přes Malé Kyšice třeba přes Lánskou oboru na Klíčavu, Křivoklát apod. Nebo vlakem do Berouna a severozápadně od Berouna se dá taky pěkně vyřádit.
Když terén, tak lehký. So + ne jsem zapečenej na zahradě. A mam toho dost z tejdne :-) Ale kačácký údolí bychom někdy střihnout mohli...
Rozhodně, v údolí Kačáku to někdy proženem. Jinak do velký vsi můžeme vyrazit v úterý, v těch 6 by mě to zabilo, budu si muset zvyknout na brzké vstávání ;).
Tvůj barák je kterej, někde poblíž školy počítám? (směrem k autoservisu)? Případně můžem dát sraz v 6:45 u školy. Nebo udej přesnou adresu.
U pívováru (Pivovarský Dvůr) se sjedem, ju?

kubajs
Kontaktovat uživatele:

Re: Kolem do Velký vsi (Prahy)

Příspěvek od kubajs » 20 dub 2007, 14:36

Jiri Nyvlt píše: U pívováru (Pivovarský Dvůr) se sjedem, ju?
OK, domluveno

Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

N O V Á S E Z Ó N A

Příspěvek od Jiří Nývlt » 17 dub 2008, 07:50

Tak kolo je po letním servisu a už zasejc jezdim :-)
Ráno je to vpoho i když je trochu kosa. Stačí se dobře (né moc a né málo) oblíknout a vzit si rukavice i s prstama. Taky to nejde bez brejlí, poač to člověk brečí jak mu fučí ledárna do očí. Kdyby měl někdo interes, provedu ho báječnou trasou zde již zmíněnou. Jezdím průměr jen kolem 20 km/h a nejsem žádnej závodník (vodník ani podvodník).

p.s. céesko, tak se zvrhnem tady. A propos, pojeď taky někdy na vejlet. Už sme byli. Ask user kryglik. :-)

kubajs
Kontaktovat uživatele:

Re: N O V Á S E Z Ó N A

Příspěvek od kubajs » 17 dub 2008, 12:52

Jiri Nyvlt píše:Tak kolo je po letním servisu a už zasejc jezdim :-)
Ráno je to vpoho i když je trochu kosa. Stačí se dobře (né moc a né málo) oblíknout a vzit si rukavice i s prstama. Taky to nejde bez brejlí, poač to člověk brečí jak mu fučí ledárna do očí. Kdyby měl někdo interes, provedu ho báječnou trasou zde již zmíněnou. Jezdím průměr jen kolem 20 km/h a nejsem žádnej závodník (vodník ani podvodník).

p.s. céesko, tak se zvrhnem tady. A propos, pojeď taky někdy na vejlet. Už sme byli. Ask user kryglik. :-)
Beru tě za slovo, já to teď ale děsně flákám, a to kvůli tomu, že pořád jenom fotím a pokud náhodou nefotím, zas pro změnu upravuju fotky v počitadle, takže permanentní spánkový deficit mi ani nedovolí, abych si opravil defekt na kole a hlavně abych se dokopal ráno brzy vstát.
Ale však já se napravím a dokopu se chodit spát brzo a to pak bude lítat ;)
Zasejc bychom někdy mohli vyrazit, když je teď takové vedro na kolo :).

kubajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubajs » 17 dub 2008, 12:59

Jiri Nyvlt píše:Tak kolo je po letním servisu a už zasejc jezdim :-)

btw. vejlet bych o víkendu někdá dal, vytáhnem kryglouše a můžem vyrazit někam do terénu, něco lehčího klidně. Ale tento víkend jsem bohužel zaneprázdněn.

Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Nývlt » 17 dub 2008, 13:07

kubajs píše: Ale tento víkend jsem bohužel zaneprázdněn.
Já též a pokud vim, tak Jurka taky.

petulet

Chýně-Můstek

Příspěvek od petulet » 22 kvě 2008, 14:54

Já jezdím přes Hostivice po cyklostezce 201 přes Ladronku až na Strahov a ze Strahova pak šupem dolů a jsem na Můstku. Délka trasy max. 19 km, trvá mi to cca hodinu, ale já jezdím dost pomalu, určitě budete rychlejší.

Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Re: Chýně-Můstek

Příspěvek od Jiří Nývlt » 22 kvě 2008, 15:31

petulet píše:Já jezdím přes Hostivice po cyklostezce 201 přes Ladronku až na Strahov a ze Strahova pak šupem dolů a jsem na Můstku. Délka trasy max. 19 km, trvá mi to cca hodinu, ale já jezdím dost pomalu, určitě budete rychlejší.
Hezký! Já jezdim průměr kolem dvaceti, takže spíš se flákám. No tuhle trasu neznám a rád bych poznal. Zároveň nabízím seznámení s trasou Prokopské údolí. Ačkoliv teď jsem pár dní vyměk, protože je hnus hnus mokro mokro. Kolo mám v práci zabahněný a jezdim žel busmetrem.

kubajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubajs » 22 kvě 2008, 15:49

petulet píše:Já jezdím přes Hostivice po cyklostezce 201 přes Ladronku až na Strahov a ze Strahova pak šupem dolů a jsem na Můstku. Délka trasy max. 19 km, trvá mi to cca hodinu, ale já jezdím dost pomalu, určitě budete rychlejší.
To vypadá dobře, taky jsem to už chtěl zkusit, říkal jsem si, že kilometricky to vychází méně, takže bych mohl ušetřit při cestě do práce minimálně dobrých 15-20 minut. Cesta přes Prokopák na Můstek je 25km.
Díky za tip, někdy zkusím.

-cs-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -cs- » 22 kvě 2008, 15:49

Jiri Nyvlt píše:
Hezký! Já jezdim průměr kolem dvaceti, takže spíš se flákám. No tuhle trasu neznám a rád bych poznal. Zároveň nabízím seznámení s trasou Prokopské údolí. Ačkoliv teď jsem pár dní vyměk, protože je hnus hnus mokro mokro. Kolo mám v práci zabahněný a jezdim žel busmetrem.
namontuj si elektro motor a mas to za 10min :)

kubajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubajs » 22 kvě 2008, 15:51

Jiri Nyvlt píše:
Taky to teď flákám, až se stydím. Musím nechat opravit ráfek - urval se mi už čtvrtý plášť u ventilku, jednou jsem při cestě domů píchnul hned třikrát, to člověk hlavně neopraví, takže nakonec jsem šel stejně z Rudné pěšo... ;).

petulet

Příspěvek od petulet » 22 kvě 2008, 15:54

Jiri Nyvlt píše:Hezký! Já jezdim průměr kolem dvaceti, takže spíš se flákám. No tuhle trasu neznám a rád bych poznal. Zároveň nabízím seznámení s trasou Prokopské údolí. Ačkoliv teď jsem pár dní vyměk, protože je hnus hnus mokro mokro. Kolo mám v práci zabahněný a jezdim žel busmetrem.
Teď s těma deštěma je to fakt blbý, ale když jsem v práci a nevím, jestli vyjet nebo ne, tak se lze snadno zorientovat podle http://www.chmi.cz/meteo/rad/index.html (aktuální radarová data). Dneska to zatím vypadá dobře.:wink: No jinou trasu bych možná taky mohla časem vyzkoušet, uvidíme.

Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Nývlt » 22 kvě 2008, 16:01

petulet píše:
Jiri Nyvlt píše:Hezký! Já jezdim průměr kolem dvaceti, takže spíš se flákám. No tuhle trasu neznám a rád bych poznal. Zároveň nabízím seznámení s trasou Prokopské údolí. Ačkoliv teď jsem pár dní vyměk, protože je hnus hnus mokro mokro. Kolo mám v práci zabahněný a jezdim žel busmetrem.
Teď s těma deštěma je to fakt blbý, ale když jsem v práci a nevím, jestli vyjet nebo ne, tak se lze snadno zorientovat podle http://www.chmi.cz/meteo/rad/index.html (aktuální radarová data). Dneska to zatím vypadá dobře.:wink: No jinou trasu bych možná taky mohla časem vyzkoušet, uvidíme.
áno, moje oblíbená stránka v pozdních odpoledních hodinách :-)

kubajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubajs » 22 kvě 2008, 16:02

petulet píše:
No když je relativně teplo (pozdní jaro, léto a počátek podzima), ani moc nevadí, že člověk po cestě zmokne. Dá se to skousnout. Ale uznávám, že je člověk líný vůbec vyjet. Jakmile už v tom počasí jede, je to skoro jedno, že prší :).
Samozřejmě platí v případě, kdy má člověk v práci možnost dát si sprchu... Pravda, bez ní by to bylo i jinak celkem kritické :D.
Přijedu do práce sice zmoklý jak slepice, ale v batohu vozím stejně "civilní oblečení", takže je mi to více méně jedno, ať si třeba leje jako z konve.

Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Nývlt » 22 kvě 2008, 16:02

-cs- píše:
Jiri Nyvlt píše:
namontuj si elektro motor a mas to za 10min :)
Céesko, hele, s elektromotórem je to prd adrenalín.

Odpovědět