Jo to je fakt, nebudu to teda zbytečně komplikovat.punker píše:to máš jedno... to vemem kolem betonárky a Strahováku a jsme na trasepetulet píše:Jupí! Ani jsem nepočítala, že bych uspěla, jsem to jen tak zkusila.punker píše: já jsem iže pro, páč zítra budu mít v práci melu jako blááázen!Ale to bychom tedy v tom případě měli posunout místo srazu, ne? Třeba před OÚ.
Kolem do Velký vsi (Prahy)
Abyste neřekli, že je tu pusto a prázdno, podělím se o svou dnešní cestu z práce domů, jak jinak než přes Petřín.punker píše:pro Peťu: dojeli jsme v poho... bez crashe... ale bojim bojim
Dnešní cestu bych nazval s klidem "hmyzí cesta"
Nevěřili byste, co jsem na Petříně viděl. No nic, nebudu to držet v tajnosti a vyzvoním to: Roháče obecného (dosti vzácný brouk). Bohužel sice jenom samičku, ale i tak, pěkný zážitek. Śkoda, že s sebou netahám foťák, zdržel bych se na cestě tak o hodinu
Jinak bylo takové dusno, že byl vzduch doslova prostetý mouchami. Chvílema jsem měl pocit, že začalo pršet, jak do mě neustále narážely
Tak to je vážně neuvěřitelné, to musel být zážitek...kubajs píše:Abyste neřekli, že je tu pusto a prázdno, podělím se o svou dnešní cestu z práce domů, jak jinak než přes Petřín.punker píše:pro Peťu: dojeli jsme v poho... bez crashe... ale bojim bojim
Nevěřili byste, co jsem na Petříně viděl. No nic, nebudu to držet v tajnosti a vyzvoním to: Roháče obecného (dosti vzácný brouk). Bohužel sice jenom samičku, ale i tak, pěkný zážitek. Śkoda, že s sebou netahám foťák, zdržel bych se na cestě tak o hodinu. Nikdy předtím jsem ho na vlastní oči ve skutečnosti neviděl.
Jinak bylo takové dusno, že byl vzduch doslova prostetý mouchami. Chvílema jsem měl pocit, že začalo pršet, jak do mě neustále narážely.
Ty a cos jako myslel tím "jenom" samičku???
Bohužel ještě stále nemám kolo.
Co zítřejší cesta do práce?
Viz odkaz (nutný zvuk):
http://www.acapela-group.com/Greetings/ ... 9365ff508a
Viz odkaz (nutný zvuk):
Samička nevypadá tak atraktivněpetulet píše:Tak to je vážně neuvěřitelné, to musel být zážitek...kubajs píše:Abyste neřekli, že je tu pusto a prázdno, podělím se o svou dnešní cestu z práce domů, jak jinak než přes Petřín.punker píše:pro Peťu: dojeli jsme v poho... bez crashe... ale bojim bojim
Nevěřili byste, co jsem na Petříně viděl. No nic, nebudu to držet v tajnosti a vyzvoním to: Roháče obecného (dosti vzácný brouk). Bohužel sice jenom samičku, ale i tak, pěkný zážitek. Śkoda, že s sebou netahám foťák, zdržel bych se na cestě tak o hodinu. Nikdy předtím jsem ho na vlastní oči ve skutečnosti neviděl.
Jinak bylo takové dusno, že byl vzduch doslova prostetý mouchami. Chvílema jsem měl pocit, že začalo pršet, jak do mě neustále narážely.
Ty a cos jako myslel tím "jenom" samičku???
Bohužel ještě stále nemám kolo.
-
MIr
kubajs píše:Co zítřejší cesta do práce?
Viz odkaz (nutný zvuk):
Ty voe tak to je supr, asi taky zacnu jezdit. Bohuzel jen na Zlicin, uz jen kvuli rybicce
Dnes projeta trasa 2d
v opačném směru.
7:20 z Chýně, 8:55 na Míráku (hodina třicetpět).
Začíná se mi to fakt líbit, dnes jsem kromě zabloudění v Prokopáku a zastávky u jezírka s labutí, objevil další vychytávku, jak se vyhnout silnici pod hlubočepským viaduktem. Je to sice jen pár stovek metrů, ale je to příjemné spestření.
Začíná se mi to fakt líbit, dnes jsem kromě zabloudění v Prokopáku a zastávky u jezírka s labutí, objevil další vychytávku, jak se vyhnout silnici pod hlubočepským viaduktem. Je to sice jen pár stovek metrů, ale je to příjemné spestření.
Srneček
jj ty mušky bylo peklo, nejvíc mi jich přišlo u bažantnice před Břvema... měl jsem jich plnou papuli... humus, ale hodně proteinů...kubajs píše:Abyste neřekli, že je tu pusto a prázdno, podělím se o svou dnešní cestu z práce domů, jak jinak než přes Petřín.punker píše:pro Peťu: dojeli jsme v poho... bez crashe... ale bojim bojim
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Jel bych od řbiťáku trasu 2ca vyzývám Srnečka, aby se přidal a ukázal nám 2dvčetně vychytávek.punker píše:tak japato vidíte zítra kolmo do Práhy??? ja jsem ready, kolo méně, ale neuděláš nic...
6:30 či krapet později, trasa neznámá... přizpůsobím se
Ta cukroušková rybiška od Kubiška byla činaňoučká.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
F kolyk jedeš dom? A kudyma? A pojeď zejtra s pankišem.Srneček píše:Dnes projeta trasa 2dv opačném směru.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Bude chovat.kubajs píše:Se mnou nic zítra nebude, vzal jsem dovolenou.punker píše:tak japato vidíte zítra kolmo do Práhy??? ja jsem ready, kolo méně, ale neuděláš nic...
6:30 či krapet později, trasa neznámá... přizpůsobím se
Přináším zde dosud přísně tajný a tudíž i exkluzivní přepis nonverbální konverzace (zachycený v předchozích dnech) dvou nejmenovaných aktérů zaznamenaný speciálním sofistikovaným odposlechovým zařízením podprahové komunikace s novorozenci:
Mišánku těš se.
Taťoušku načpak?
Až budu na dovče,
budu Tě mačkat.
Taťouši fofrem,
nechci už plakat,
přiď pochovati mě,
přestaň už makat.
Naposledy upravil(a) Jiří Nývlt dne 19 čer 2008, 14:03, celkem upraveno 1 x.
Hele, nestíhám - dom jedu brům, brům, busemJiri Nyvlt píše:F kolyk jedeš dom? A kudyma? A pojeď zejtra s pankišem.Srneček píše:Dnes projeta trasa 2dv opačném směru.
Srneček