Dej vědět, Radotín kdykoliv.punker píše:naposledy jsem chtěl jet pod tři hodiny a nepovedlo se...kubajs píše:No jo, když ty jako biker ve vynikající formě jezdíš na umístění na 1. místě, tam je pak riskování nutnostpunker píše: čéče, já měl na Kraktitu terén tak pod kontrolou, že jsem se vysekal a zkontroloval ten terén zblízka!na noze mám porád modřinu o průměru 10cm...
![]()
pád byl naštěstí kontrolovanej... byl tam v cestě vymletej rygol od vody... jsem sjížděk a cítil jsem jak mě to pomalu, ale jistě stahuje do toho vymletýho žlabu a to už se nedalo nic dělat, jenom padat...![]()
tý jo, kdypa dáme ten Radotín? příští týden si to musímlépe naplánovat, abych mohl jezdit kolmo do práce!
Kolem do Velký vsi (Prahy)
Re: CYKLOHOLIZMUS VĚC VEŘEJNÁ
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: BLEMBÁK - Srnovi a Céesku zejména
To mi povídej, já nemít loni helmu, když jsem spadla na hlavu, tak už tu nejsem!

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
To mi povídej, já nemít předloni helmu, když jsem se válel ve Zbuzanech, tak už tu nejsem!petulet píše:To mi povídej, já nemít loni helmu, když jsem spadla na hlavu, tak už tu nejsem!

To mi povídej, já nenosit helmu, tak tu nejsem třikrát do roka... nevim, že se musim porád váletJiri Nyvlt píše:To mi povídej, já nemít předloni helmu, když jsem se válel ve Zbuzanech, tak už tu nejsem!petulet píše:To mi povídej, já nemít loni helmu, když jsem spadla na hlavu, tak už tu nejsem!

zrovna dneska jsme s Marťouchem koupili novou helme Uvexku...

punker
To mi povídej, já nemít kdysi na hlavě helmu, když jsem zrovna v Jizerkách kdesi u probořené hráze staré přehrady v lese slezl z kola a pěšo lezl do jakési jeskyně, tak už tady nejsem. Za vchodem byla jakási železná traverza a parádně jsem do ní napálil hlavou, až jsem byl odražen zpátky. Helma je v tom místě promáčklá
. Ok, možna bych to přežil, ale minimálně na šití by to bylo
.

Re: Kolem do Velký vsi (Prahy)
tak včera jsme si to dali s Marťouchem do Prahy Dalejskym a Prokopskym údolím... super
jen lidí jako smetí
kua, že nemám víc času, abych mohl jezdit kolmo do práce

punker
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Tož asi tak: dá se to hoši a dívko nejen Prokopákem, ale docela v poho i po Plzeňský. Normoš do Sobína přes Brvy, pak po stezce do Zličína a pak šupec sjížďofka až na Anděl (Angelus). Pod "estékáčkem" v Motóle je vyhraženej pruh pro BUS, tága a cyklisty (a tuším i vozy IZS) - takže dyž se propletete mezi pekáčema, co stojej ve frontě ve dvou pruzích, jedete až na Anděla jak king. Do šichty to mam takle 17 km - a dá se to bratru za 45 min bez toho, že by si čék uhnal nádchu.
Kdyz to nejde kolmo zkus to paralelnepunker píše:tak včera jsme si to dali s Marťouchem do Prahy Dalejskym a Prokopskym údolím... superjen lidí jako smetí
![]()
sice je to rychlovka, taky to mám projetý, ale stejně... smrad, provoz, semafory...Jiří Nývlt píše:Tož asi tak: dá se to hoši a dívko nejen Prokopákem, ale docela v poho i po Plzeňský. Normoš do Sobína přes Brvy, pak po stezce do Zličína a pak šupec sjížďofka až na Anděl (Angelus). Pod "estékáčkem" v Motóle je vyhraženej pruh pro BUS, tága a cyklisty (a tuším i vozy IZS) - takže dyž se propletete mezi pekáčema, co stojej ve frontě ve dvou pruzích, jedete až na Anděla jak king. Do šichty to mam takle 17 km - a dá se to bratru za 45 min bez toho, že by si čék uhnal nádchu.

punker
Ten smrad mě taky celkem odrazuje a musíš být příliš na pozoru. To už pro mě není pohodová jízda. Po trase, kterou popsal Punker, je to více méně klídek, není tam jediný úsek s větším provozem. I mezi Chýní a Sobínem se provoz značně zmenšil, jak se lidi naučili jezdit z Jenče po obchvatu (v tom úseku mě předjede tak jedno, maximálně většinou 3 auta).punker píše: sice je to rychlovka, taky to mám projetý, ale stejně... smrad, provoz, semafory...to si to raději projedu po trase Břve-Sobín-Starý Zličín-Řepy-Obora Hvězda-Landronka-Petřín... a je to jen o pár minutek delší...
Z Újezda pod Petřínem na Můstek je sice velmi silný provoz, ale to je paradoxně výhodou. Auta stojí, kola jedou

Prokopáček bych si z nostalgie taky někdy dal, ale času je málo, tak to nevidím jako každodenní řešení

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Toho smradu zas až tolik nejni. Jediný místo, kde je to blbé co do smradu je projet mezi dvěma šňůrama aut u OMV na Plzeňský. S bezpečím a ostražitostí je to pak blbý od světel před tunelama na Andělu až pod Apolináře. Ale tomu se vlastně nevyhneš ani z Oujezda. Výhoda je, že je to fakt rychlý - Plzeňská je sešup a dá se to mastit 35 - 40 km/h.kubajs píše: Ten smrad mě taky celkem odrazuje a musíš být příliš na pozoru. To už pro mě není pohodová jízda. Po trase, kterou popsal Punker, je to více méně klídek, není tam jediný úsek s větším provozem. I mezi Chýní a Sobínem se provoz značně zmenšil, jak se lidi naučili jezdit z Jenče po obchvatu (v tom úseku mě předjede tak jedno, maximálně většinou 3 auta).
Z Újezda pod Petřínem na Můstek je sice velmi silný provoz, ale to je paradoxně výhodou. Auta stojí, kola jedou. Prakticky tě tam nemá kdo ohrozit. Nejbezpečnější je samotný most legií, tam většinou ráno ve špičce nepotkáš jedoucí auto
.
Prokopáček bych si z nostalgie taky někdy dal, ale času je málo, tak to nevidím jako každodenní řešení. Nepřibyla tam na trase nějaká nová stezka?
Prokopákem sem letos eště nejel. Času mam taky málo a je rozdíl jet do práce 1 hodinu a 5 až deset minut k tomu nebo 45 - 50 minut.