to já přezouvat nebudu, páč rád vyrážím do terénů, bych to musel přezouvat každej tejden a to bych se z toho vopupínkoval

tak zítra zdarec...

No, myslím, že ten tvůj plášť není tak extrémní, jak ta moje 2.25 palcovka. Vzorek mám až zbytečně hrubý, čistě bahenní terén, do kterého je tenhle plášť určený, stejně nejezdím.punker píše:to víš, já musím dupat, páč se mi jinak flákaj na stavbě udernící...![]()
to já přezouvat nebudu, páč rád vyrážím do terénů, bych to musel přezouvat každej tejden a to bych se z toho vopupínkoval![]()
tak zítra zdarec...
No prosímtě, Kuba tě nechal ve štychu? Já s ním mám jet navečer, tak doufám, že dorazí. Nechceš jet s námi? Jak vůbec jezdíš zpátky? My pojedem přes Petřín, je to tam náramně pěkný, uděláme tentokrát i nějaké fotky, aby byla na fóru trocha inovace.punker píše:tak dnes jsem na trase Chýně - Praha osiřela páč jsem měl na spěch, vzal jsem to prasácky tour de Plzeňská... cíl u Karlova mostu za 35min
což je vzhledem k ranní dopravě rychlejší než auto!
Ty jo taj, to je fakt děsná drbárna.punker píše:jj víme, resp. vím že jsem jel sám,páč byl se ženou v porodnici
LOL, celkem jste me pobaviliJiri Nyvlt píše:Ty jo taj, to je fakt děsná drbárna.punker píše:jj víme, resp. vím že jsem jel sám,páč byl se ženou v porodniciSem Kuboj psal, že to ví málem celá ves, ale na foru to zatim nejni. Tak mi písnul, že sem mam dát tuten link: www.flickr.com/jpukovec
punker píše:pěkný bejby, koukám že jste se nešetřili...gratulation!!!
jenom mi tam nesedí to sousedství těch hmyzáků...
Ty Kubo, doufám, že z malýho bude cyklista. Potřebujeme naléhavě doplnit, neb události posledních dnů ukazují, že čtyři členové cyklotýmu jsou zatraceně málo. Během jednoho týdne jsme přišli o 50 % členů, to fakt není žádná sranda.kubajs píše:Dankešén (něco pro Peťulipunker píše:pěkný bejby, koukám že jste se nešetřili...gratulation!!!
jenom mi tam nesedí to sousedství těch hmyzáků...)
Hmyzáci už tak nějak ke mně patří, to nevíš?
Bude, neboj, koupíme vozejček za kolo a budem drandit, to by bylo, aby ho to později nechytlopetulet píše:Ty Kubo, doufám, že z malýho bude cyklista. Potřebujeme naléhavě doplnit, neb události posledních dnů ukazují, že čtyři členové cyklotýmu jsou zatraceně málo. Během jednoho týdne jsme přišli o 50 % členů, to fakt není žádná sranda.kubajs píše:Dankešén (něco pro Peťulipunker píše:pěkný bejby, koukám že jste se nešetřili...gratulation!!!
jenom mi tam nesedí to sousedství těch hmyzáků...)
Hmyzáci už tak nějak ke mně patří, to nevíš?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti