Nový sestřih.
Nový sestřih.
Prosím přítomné vizážisty, aby se vyjádřili.
Naposledy upravil(a) Srneček dne 25 kvě 2007, 15:00, celkem upraveno 1 x.
Srneček
Re: Nový sestřih.
no tys me pobavilSrneček píše:Prosím přítomné vizážisty, aby se vyjádřili.

Naposledy upravil(a) irwinka dne 25 kvě 2007, 15:02, celkem upraveno 1 x.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
šmankote
Pleš neznamená, že její nositel je nácek. Nebohej Maxa....
To jsem z toho jelen, myslím vlasy, to je přece jasný Kryglíku. Musíte si vybrat jednu variantu Dádule, když si nechám pleš, tak s pak už dredů nedočkáte, jak má vypadat takový decentní zkrácení irwinko? Na půlku? Nebo na půlce? (myslím hlavy - to je pro Kryglíka), že bych si udělal třeba pleš s přehazovačkou? Nebo si mám vzít večer do krčmy nůžky?
Srneček
Re: šmankote
jezis dyt me znas! sem te chtela jenom POPÍCHNOUT !!Jiri Nyvlt píše:Pleš neznamená, že její nositel je nácek. Nebohej Maxa....

No tím "jezis" si to teda pohnojila! Copak nevíš, že je na to alergickej.irwinka píše:Jiri Nyvlt píše:Pleš neznamená, že její nositel je nácek. Nebohej Maxa....
jezis dyt me znas! sem te chtela jenom POPÍCHNOUT !!![]()
ty ses hrozne chytlavej
nahodou mas prima letni upravu, vis jak.. sem ti to uz rikala..
Srneček
a proc to resis?Srneček píše:To jsem z toho jelen, myslím vlasy, to je přece jasný Kryglíku. Musíte si vybrat jednu variantu Dádule, když si nechám pleš, tak s pak už dredů nedočkáte, jak má vypadat takový decentní zkrácení irwinko? Na půlku? Nebo na půlce? (myslím hlavy - to je pro Kryglíka), že bych si udělal třeba pleš s přehazovačkou? Nebo si mám vzít večer do krčmy nůžky?

PS: tak schvalne, koho jeste nsk nastvu? hehe

no jo, no tak to je konecna, jeste ten jezis do toho.. to mi uplne ulitlo..Srneček píše:No tím "jezis" si to teda pohnojila! Copak nevíš, že je na to alergickej.irwinka píše:Jiri Nyvlt píše:Pleš neznamená, že její nositel je nácek. Nebohej Maxa....
jezis dyt me znas! sem te chtela jenom POPÍCHNOUT !!![]()
ty ses hrozne chytlavej
nahodou mas prima letni upravu, vis jak.. sem ti to uz rikala..