TAKY SOU U VÁS V PRÁCI FŠICHNI NA DOVOLENÝ?
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
TAKY SOU U VÁS V PRÁCI FŠICHNI NA DOVOLENÝ?
Dneska sem přišel do práce a je nás tu čtvrtina. Všichni vostatní si někde válej šunky... No není to k vzteku?
:-)))
Ja jsem na dovolený!! takže parada;-) Slunicko bez mraku už přes tejden,vedra, moře, koupání, zmrzlina, hodně piva a melounu;-)
vubec vam nezavidim praci;-))))))))
Re: :-)))
Pulcoun píše:Ja jsem na dovolený!! takže parada;-) Slunicko bez mraku už přes tejden,vedra, moře, koupání, zmrzlina, hodně piva a melounu;-)

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Válet šunky u móře, to jest pro mě příliš velká nuda. Já jsem zjistil, že si musím neustále ničit tělo nějakým aktivním sportem, asi už závislost na endorfinech, inu, co naplat? Den na pláži a už bych jel radši zpět do prácePulcoun píše:neni nad to se váleta občas juknout jak lidi makaj;-)

Jo takhle dojet si k tomu moři po vlastní ose pěkně lidskou silou, to by nebylo od věci.
Taková menší cykloexpedice Víděň - Constanz - Černé Moře (celou cestu podle Dunaje) by nebyla špatná (sice krátká, ale do záčatku stačí). Ale na to si teď ještě asi pár let počkám

Punker už trénuje na Šůmavě, takže jsem rád, že s ním můžu do budoucna počítat

souhlasim s Kubou, jsem pro aktivní dovču typu Aply a pořádný vejšlapy, kolo, cestovat za poznáním... u móře bych vydržel tak dva dny...kubajs píše:Válet šunky u móře, to jest pro mě příliš velká nuda. Já jsem zjistil, že si musím neustále ničit tělo nějakým aktivním sportem, asi už závislost na endorfinech, inu, co naplat? Den na pláži a už bych jel radši zpět do prácePulcoun píše:neni nad to se váleta občas juknout jak lidi makaj;-)
.
Jo takhle dojet si k tomu moři po vlastní ose pěkně lidskou silou, to by nebylo od věci.
Taková menší cykloexpedice Víděň - Constanz - Černé Moře (celou cestu podle Dunaje) by nebyla špatná (sice krátká, ale do záčatku stačí). Ale na to si teď ještě asi pár let počkám.
Punker už trénuje na Šůmavě, takže jsem rád, že s ním můžu do budoucna počítat

si piš, jenom budu muset obměnit vozovej park... páč se svym bikem bych dojel tak na hranice a vo Dunaji bych si musel nechat jenom zdát...

dneska tu byl pekelnej hic, ňák se pořád nemůžu vyrovnat s těma kopcema, nejhorší je poslední 4km k chatě, převýšení skoro 400m, to bleju krev...
nó už se těším do práce, odpočinu si