Radši aspon na 11Srneček píše:Tak co to teda dát od 10:00? Klidně taky někoho vezmu s sebou, ale musí mít vlastní kolo.

Nikdo další se nepřidá??
No tak nenajde se ještě čtvrtý odvážlivec, že by Srneček objednal rovnou kurty dva???RUDA píše:já do toho jdu, jen to ještě potvrdím v sobotu večer, máme zakázku kterou musíme stihnout ale myslím že v neděli to klapne... Já to sice občas hraju ale nijak skvěle, Jinak dle pravidel a aktuálních soutěžních regulí se hraje beze ztrát do 11 ale pokud je milejší starý způsob, já s tím problém nemám...
Mno, zní to zajímavě, ale vůbec tomu nerozumímSrneček píše:Můžete mi poslat telefony? Třeba pm, nebo sms na moje číslo 603 518 038 aby ta naše komunikace mohla být v případě nouze akčnější.
Jo, taky jsem po cestě do práce vymyslel systém žebříčku skvošistů v Chýni tak, aby se mohl neustále doplňovat o další borce.
1. podmínkou by byla registrace na foru (aby se to tu pak mohlo veřejně řešit)
2. sestavila by se řada dle výkonnosti od jedničky až po ..x
3. začneme třeba s pěti lidma a uděláme první seřazení jedna až pět
4. když se přihlásí někdo novej (nebo někdo starej nebude spokojenej se svým umístěním v žebříčku), vyzve na souboj třeba hráče číslo tři (dle své odvahy). Pokud ho porazí získá automaticky jeho pořadí (trojku) a poraženého odsune na čtyřku. Své vítězství (a umístění na čísle tři) ale bude muset ještě potvrdit poražením hráče o stupeň níže (musí porazit tedy i původní čtyřku)
Tu je geniální, že jo. Jen mě zaráží, že na to ještě nikdo nepřišel - tak jestli tam nebude nějaká chybička, taky upozorňuju, že jsem byl dost nevyspalý a taky byla zima.
To neva, já taky moc neovčák píše:Mno, zní to zajímavě, ale vůbec tomu nerozumímSrneček píše:Můžete mi poslat telefony? Třeba pm, nebo sms na moje číslo 603 518 038 aby ta naše komunikace mohla být v případě nouze akčnější.
Jo, taky jsem po cestě do práce vymyslel systém žebříčku skvošistů v Chýni tak, aby se mohl neustále doplňovat o další borce.
4. když se přihlásí někdo novej (nebo někdo starej nebude spokojenej se svým umístěním v žebříčku), vyzve na souboj třeba hráče číslo tři (dle své odvahy). Pokud ho porazí získá automaticky jeho pořadí (trojku) a poraženého odsune na čtyřku. Své vítězství (a umístění na čísle tři) ale bude muset ještě potvrdit poražením hráče o stupeň níže (musí porazit tedy i původní čtyřku)
Tu je geniální, že jo. Jen mě zaráží, že na to ještě nikdo nepřišel - tak jestli tam nebude nějaká chybička, taky upozorňuju, že jsem byl dost nevyspalý a taky byla zima.
Srneček píše:To neva, já taky moc neovčák píše:Mno, zní to zajímavě, ale vůbec tomu nerozumímSrneček píše:Můžete mi poslat telefony? Třeba pm, nebo sms na moje číslo 603 518 038 aby ta naše komunikace mohla být v případě nouze akčnější.
![]()
ale můžem o tom popovídat, jo a dík za číslo.
Tak nebudu teda ten první nejchytřejší, škoda, ale link určitě pošli!-cs- píše:Srneček píše:To neva, já taky moc neovčák píše: Mno, zní to zajímavě, ale vůbec tomu nerozumím![]()
ale můžem o tom popovídat, jo a dík za číslo.
musim ta sklamat, ale to co tu popisujes je davno vymyslene, navyse omnoho lepsie a navyse to existuje ako online web applikacia SQUASH Rebricek kde si vytvoris svoj 'space' ludia sa prihlasia atd....
Poslem Ti link az budem mat cas. momentalne nemam takze najskor po 15.12.2008
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů