Srnečků, budeme si muset najít nové útočiště, kde mají vícero kurtů...martin+dáša píše:zdravím sportovce!konečně mám víkend před sebou volný-nebude se hrát??rád bych se zúčastnil!M.

naše řady se rozšiřují! turnaj?...

Srnečků, budeme si muset najít nové útočiště, kde mají vícero kurtů...martin+dáša píše:zdravím sportovce!konečně mám víkend před sebou volný-nebude se hrát??rád bych se zúčastnil!M.
jsme Srnu nechávali vyhrát, aby jsme ho neschodili před Evou, manželkouovčák píše:Nemusíš to zas tak přehánětpunker píše:jj, ale Srncova výhry už byly o prsa (o prsa asijské atletky...Srneček píše:Dobrý ovčáků! Držel jsem lajnu, pankí nevyhrál.
)...
poslední hra 18:16
no tak příště!!!
Tak to zase chápu, to je od vás hezkýpunker píše: jsme Srnu nechávali vyhrát, aby jsme ho neschodili před Evou, manželkou
krásné to je, ale jeden kurt je máló...ovčák píše:Tak to zase chápu, to je od vás hezkýpunker píše: jsme Srnu nechávali vyhrát, aby jsme ho neschodili před Evou, manželkou![]()
Radši příště vezmu taky Martu ať vám to je blbý mě před ní porazit![]()
čoveče, budem muset změnit pomalu útočiště, řady se rozrůstají - za chvíli z toho bude opravdu nový sobotní zvyk a budou na ricochetu trávit odpoledne celé rodinyNo není to hezký? Jen tak dál a víc
![]()
Tak to už jsi přehnalpunker píše:
jsme Srnu nechávali vyhrát, aby jsme ho neschodili před Evou, manželkou
Zkusím mrknout po dalších možnostech...punker píše:krásné to je, ale jeden kurt je máló...
Já bych zůstal u ricochetu, je levnější a nějak mě i víc baví v poslední době (ta hra je rychlejší) a tam kam jsem vždy chodil měli kurtů víc, ale to je z ruky všechno...zkusím hledat něco blízko.Srneček píše:Mám teda zamluvit tu sobotu?
Hm, víc kurtů, to bychom museli na squash, ricochet neé.
koukám, že si budu muset pořídit tu plácačkuovčák píše:Já bych zůstal u ricochetu, je levnější a nějak mě i víc baví v poslední době (ta hra je rychlejší) a tam kam jsem vždy chodil měli kurtů víc, ale to je z ruky všechno...zkusím hledat něco blízko.Srneček píše:Mám teda zamluvit tu sobotu?
No máš pravdu že ty dvě už asi pro např. šest lidí budou fakt málopunker píše:koukám, že si budu muset pořídit tu plácačkuovčák píše:Já bych zůstal u ricochetu, je levnější a nějak mě i víc baví v poslední době (ta hra je rychlejší) a tam kam jsem vždy chodil měli kurtů víc, ale to je z ruky všechno...zkusím hledat něco blízko.Srneček píše:Mám teda zamluvit tu sobotu?
Já bohužel ještě tuto sobotu ne....ale se těšte na tu příštíSrneček píše:Hurá další.
A jak to vlastně vidíte tuto sobotu?
my s Marti jsme jasný drakuSrneček píše:Hurá další.
A jak to vlastně vidíte tuto sobotu?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti