a barva?gabriema píše:svingi píše:LuMiNi píše:Nejste tu někdo náhodou z budoucího domu 9?
Tak nekdo by se tu prece nasel, budu v prvnim patre napravo (5+6). Kde budes ty?
Ahojte
jsme sousedi byt vlevo v prvnim patre.

a barva?gabriema píše:svingi píše:LuMiNi píše:Nejste tu někdo náhodou z budoucího domu 9?
Tak nekdo by se tu prece nasel, budu v prvnim patre napravo (5+6). Kde budes ty?
Ahojte
Modrapunker píše:a barva?gabriema píše:svingi píše:
Ahojte
oouuuIvka píše:Nemáte prosím někdo lepší info o kolaudaci, než mi dnes poskytla pí L.? Na otázku jak o vypadá s termínem kolaudace mi odpověděla, že sama neví, že se nemůže dovolat p. Beranovi. Docela by mě zajímalo, kdo líp to má vědět, než jednatel developerské společnosti. Mám dojem, že začínají problémy
Díky za info. Pokud tomu tak skutečně je, tak je to škoda, protože ztratili týden (nebo spíš my). Vzhledem k faktu, že všichni, kteří se kolem toho budou motat musí dostat oznámení minimálně 7 dní předem a ještě se musí započítat cca 3-4 dny na doručení, takže jestli je to opravdu pravda a podal to, tak už to mohlo dnes odejít poštouIvka píše:Teď jsem domluvila s p. Stehlíkem, oznámil mi, že žádost o kolaudaci byla podana "asi předevčírem" a na dotaz, jestli by mi to mohl nějak doložit, se na mě osočil, jestli mu nevěřím. Hned jsem volala do Hostivic na stavební úřad, ale tam mi řekli, že osoba, co má byty na Kališti na starosti má dovolenou a že mi tuto informaci bude schopen sdělit až se vrátí z dovolené, tedy až v pondělí. Tomuhle říkám jednání. Už chápu všechny již bydlící Chejňáky, co měli co dočinění s Oxesem, že na ně chválu rozhodně nepěli.
muzeme nezavisle potvrdit, ze tuto informaci jsme vcera dostali od lidi, co jsou stale na stavbe .. predavka domu ve spodni casti je v breznu ... osmicka se stale dostavuje .. my byli kouknout na devitce, ta je vizualne hotova, ale asi jeste neco maji dodelat .. navic neni pripojena elektrika, pry jsou problemy ... tak otazka ....kolchoznik píše:Nooo tak zatim neoficialni a nepotvrzena zprava je ze se datum nastehovani se posouva o 2 mesice...to je na brezen..kua...asi si postavim vojenskej stan na zahrade
Když sami pracovníci řeknou v březnu, počítejte, že se to protáhne. Počítal bych s červnem. Mám takovou zkušenost. Jinak pracovníci řeknou vždy daleko pozdější odhadovaný termín dokončení než Oxes - rovněž vycházím z opakované zkušenosti.gabriema píše:muzeme nezavisle potvrdit, ze tuto informaci jsme vcera dostali od lidi, co jsou stale na stavbe .. predavka domu ve spodni casti je v breznu ... osmicka se stale dostavuje .. my byli kouknout na devitce, ta je vizualne hotova, ale asi jeste neco maji dodelat .. navic neni pripojena elektrika, pry jsou problemy ... tak otazka ....kolchoznik píše:Nooo tak zatim neoficialni a nepotvrzena zprava je ze se datum nastehovani se posouva o 2 mesice...to je na brezen..kua...asi si postavim vojenskej stan na zahrade
jinak to parkoviste neni az tak hrozny, jako jsme z diskuze cekali ... trochu sikme, ale neni to nic sileneho ...
No ja si myslim ze vsechny baraky co se tyce vnitrku jsou hotovy, pohybuji se tam denne, ale co neni jsou chodniky a parkovaci stani ....tam jim to nejak vazne...asi je to zimou nechce se jim delatgabriema píše:muzeme nezavisle potvrdit, ze tuto informaci jsme vcera dostali od lidi, co jsou stale na stavbe .. predavka domu ve spodni casti je v breznu ... osmicka se stale dostavuje .. my byli kouknout na devitce, ta je vizualne hotova, ale asi jeste neco maji dodelat .. navic neni pripojena elektrika, pry jsou problemy ... tak otazka ....kolchoznik píše:Nooo tak zatim neoficialni a nepotvrzena zprava je ze se datum nastehovani se posouva o 2 mesice...to je na brezen..kua...asi si postavim vojenskej stan na zahrade
jinak to parkoviste neni az tak hrozny, jako jsme z diskuze cekali ... trochu sikme, ale neni to nic sileneho ...
graficke doplnění Kolchozníkakolchoznik píše:No ja si myslim ze vsechny baraky co se tyce vnitrku jsou hotovy, pohybuji se tam denne, ale co neni jsou chodniky a parkovaci stani ....tam jim to nejak vazne...asi je to zimou nechce se jim delatgabriema píše:muzeme nezavisle potvrdit, ze tuto informaci jsme vcera dostali od lidi, co jsou stale na stavbe .. predavka domu ve spodni casti je v breznu ... osmicka se stale dostavuje .. my byli kouknout na devitce, ta je vizualne hotova, ale asi jeste neco maji dodelat .. navic neni pripojena elektrika, pry jsou problemy ... tak otazka ....kolchoznik píše:Nooo tak zatim neoficialni a nepotvrzena zprava je ze se datum nastehovani se posouva o 2 mesice...to je na brezen..kua...asi si postavim vojenskej stan na zahrade
No ja uz jsem se smiril s terminem unor/brezen ...jen doufam, ze alespon neco si budu moci do bytu dat...jinak to rozdam)))
gabriema píše:Modrapunker píše:a barva?gabriema píše:
Ahojte
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti