Kolaudace

Háje, Kamenice, Kaliště, Vyhlídka, Slunečné údolí, Bemett, Nová Chýně... Jak se nám tu bydli?
Odpovědět
Ivka

Příspěvek od Ivka » 30 říj 2008, 16:01

No každopaádně na Oxes budu tlačit, abych nejpozději na začátku ledna bydlel
No, to moc reálně nevidím, ale bylo by to krásné. Vzhledem k tomu, jak to měli majitelé domů, co už teď bydlí, si žádné velké iluze nedělám. Bude-li nás však třeba tlačit na Oxes víc, mohli bychom něčeho dosáhnout.

LuMiNi

Příspěvek od LuMiNi » 30 říj 2008, 16:21

Ahojte, no ono to není jenom v rukách Oxesu, pokud jim to RD předají na začátku prosince, Oxes požádá o kolaudaci, tak počítám, že ve dnech 20/12-05/01 nikdo ze stavebního úřadu namísto nedorazí :( . Pak tam stejně něco najdou (klasika), no a pak to bude nějakých pár dní nabývat právní moci . . . takže konec ledna/února asi reál :?

kolchoznik

Příspěvek od kolchoznik » 30 říj 2008, 19:01

No tak to bude docela pech..ke konci ledna jsme prodali byt...takze si asi postavime stan na zahrade :))))

Srneček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srneček » 30 říj 2008, 21:26

Jak to tu tak čtu :? tak to bude pěkný mazec.
Kolchozník bez bytu, Kaliště bez kolaudace, tak to nás čekají začátkem roku pěkný tlaky :D .
Srneček

punker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punker » 30 říj 2008, 23:17

prej skolaudováno v lednu či únoru, chachá... dobrej vtip... :lol:
estli Oxes nejni vadnej, tak baráky od Rýmařováků přebere až po kolaudaci... běžná vytentočkovaná praxe... :cry:
jo a estli si myslíte, že vám to předají druhý den po nabití právní moci kolaudačního rozhodnutí, tak na to zapomeňte... já jsem se doslova musel vnutit, aby mi předali byt a já doplatil zbytek hypošky... :?
ale třeba se mýlím! :D

Tomas

Příspěvek od Tomas » 01 lis 2008, 07:08

punker píše:prej skolaudováno v lednu či únoru, chachá... dobrej vtip... :lol:
estli Oxes nejni vadnej, tak baráky od Rýmařováků přebere až po kolaudaci... běžná vytentočkovaná praxe... :cry:
jo a estli si myslíte, že vám to předají druhý den po nabití právní moci kolaudačního rozhodnutí, tak na to zapomeňte... já jsem se doslova musel vnutit, aby mi předali byt a já doplatil zbytek hypošky... :?
ale třeba se mýlím! :D
Haha, ja jsem dokonce tejden squatoval ve vlastnim byte :) Od Rymarova jsem si pujcil klic, kterej jsem zapomnel vratit a pani od oxesu se pak pri predavce strasne divila, jak je mozny, ze uz je byt zarizenej a ze tam jsem. Nic jinyho mi ale nezbejvalo. V lednu se fakt blbe kempuje :lol:

svingi

Dum č. 9

Příspěvek od svingi » 01 lis 2008, 16:22

LuMiNi píše:Nejste tu někdo náhodou z budoucího domu 9? :roll:

Tak nekdo by se tu prece nasel, budu v prvnim patre napravo (5+6). Kde budes ty?

eliska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eliska » 02 lis 2008, 16:02

kolchoznik píše:No každopaádně na Oxes budu tlačit, abych nejpozději na začátku ledna bydlel :)
jestli se bude žádat o kolaudaci začátkem prosince,tak myslím,že se budeme stěhovat během února nejdříve.Akorát to bude celkem složitý si napalánovat vyklizení současných obydlí,kdo třeba bydlí na smlouvu s výpovědní lhůtou.Celý se to může protahnout a pak se lehce stane,že se člověk musí prostě "nasockovat" k sobě do ještě nepředanýho bytu,jak tu už zaznělo...to mě hodně pobavilo :D

LuMiNi

Re: Dum č. 9

Příspěvek od LuMiNi » 02 lis 2008, 17:39

svingi píše:
LuMiNi píše:Nejste tu někdo náhodou z budoucího domu 9? :roll:

Tak nekdo by se tu prece nasel, budu v prvnim patre napravo (5+6). Kde budes ty?
Ahoj,
byt 9, tj. vpravo v podkroví. Ty 5+6 nebo pouze 6, takže přímo pod námi? :wink:

svingi

Příspěvek od svingi » 02 lis 2008, 20:36

Ono to oznaceni je takove divne (5+6), je to proste byt v 1.patre v prave casti domu č.9. Shodou okolnosti taky bydlim v Hostivici, je to odtud blizko na stavbu. Mam taky spousty obrazoveho materialu, takze uz to vidim na nejaky promitaci vecer.

LuMiNi

Příspěvek od LuMiNi » 02 lis 2008, 20:42

svingi píše:Ono to oznaceni je takove divne (5+6), je to proste byt v 1.patre v prave casti domu č.9. Shodou okolnosti taky bydlim v Hostivici, je to odtud blizko na stavbu. Mam taky spousty obrazoveho materialu, takze uz to vidim na nejaky promitaci vecer.
A je to taky 3kk? Tak to je dobry, mozna jsme sousedi i v Hostivici, my jsme "naplavky" v Zahrada II - kousek od Praveku :D

svingi

Příspěvek od svingi » 02 lis 2008, 20:59

V devitce jsou jenom 3+kk. Napsal jsem ti PM, at tu zbytecne nerozsirujeme diskuzi ohledne kolaudace. Sam predbezne pocitam s nastehovanim v lednu. Rad bych ale mel jeste pred nastehovanim instalovanou kuchyni. Uvidime jak budou zastupci developera ochotni vyjit vstric.

LuMiNi píše:
svingi píše:Ono to oznaceni je takove divne (5+6), je to proste byt v 1.patre v prave casti domu č.9. Shodou okolnosti taky bydlim v Hostivici, je to odtud blizko na stavbu. Mam taky spousty obrazoveho materialu, takze uz to vidim na nejaky promitaci vecer.
A je to taky 3kk? Tak to je dobry, mozna jsme sousedi i v Hostivici, my jsme "naplavky" v Zahrada II - kousek od Praveku :D

kolchoznik

Příspěvek od kolchoznik » 03 lis 2008, 11:47

[quote="svingi"]V devitce jsou jenom 3+kk. Napsal jsem ti PM, at tu zbytecne nerozsirujeme diskuzi ohledne kolaudace. Sam predbezne pocitam s nastehovanim v lednu. Rad bych ale mel jeste pred nastehovanim instalovanou kuchyni. Uvidime jak budou zastupci developera ochotni vyjit vstric.

No to bych taky rád , abychom v lednu uz bydleli...no pak nez jednotlive skemrat zrychleni predani bytu, by to chtelo abychom to spojili do jednoho pozadavku od vsech novych majitelu bytu

svingi

Realne informace

Příspěvek od svingi » 03 lis 2008, 18:32

Byl nekdo v nedavne dobe ve spojeni se zastupcem OXES? Muze nekdo potvrdit, ze neni mozne provadet instalaci kuchyne a pripadne i jinych zarizeni v byte? Jsou k dispozici informace o realnem nastehovani?

Sam jsem mluvil se zastupcem RD Rymarov a ten me rikal, ze jejich termin dokonceni je 20.listopad 08. Pak uz to zalezi na developerovi.

punker
Kontaktovat uživatele:

Re: Realne informace

Příspěvek od punker » 03 lis 2008, 19:22

svingi píše: ...Pak uz to zalezi na developerovi.
a stavebnim ouřadě 8)

Odpovědět