No, to moc reálně nevidím, ale bylo by to krásné. Vzhledem k tomu, jak to měli majitelé domů, co už teď bydlí, si žádné velké iluze nedělám. Bude-li nás však třeba tlačit na Oxes víc, mohli bychom něčeho dosáhnout.No každopaádně na Oxes budu tlačit, abych nejpozději na začátku ledna bydlel
Kolaudace
Ahojte, no ono to není jenom v rukách Oxesu, pokud jim to RD předají na začátku prosince, Oxes požádá o kolaudaci, tak počítám, že ve dnech 20/12-05/01 nikdo ze stavebního úřadu namísto nedorazí
. Pak tam stejně něco najdou (klasika), no a pak to bude nějakých pár dní nabývat právní moci . . . takže konec ledna/února asi reál 

-
prej skolaudováno v lednu či únoru, chachá... dobrej vtip...
estli Oxes nejni vadnej, tak baráky od Rýmařováků přebere až po kolaudaci... běžná vytentočkovaná praxe...
jo a estli si myslíte, že vám to předají druhý den po nabití právní moci kolaudačního rozhodnutí, tak na to zapomeňte... já jsem se doslova musel vnutit, aby mi předali byt a já doplatil zbytek hypošky...
ale třeba se mýlím!

estli Oxes nejni vadnej, tak baráky od Rýmařováků přebere až po kolaudaci... běžná vytentočkovaná praxe...

jo a estli si myslíte, že vám to předají druhý den po nabití právní moci kolaudačního rozhodnutí, tak na to zapomeňte... já jsem se doslova musel vnutit, aby mi předali byt a já doplatil zbytek hypošky...

ale třeba se mýlím!

Haha, ja jsem dokonce tejden squatoval ve vlastnim bytepunker píše:prej skolaudováno v lednu či únoru, chachá... dobrej vtip...![]()
estli Oxes nejni vadnej, tak baráky od Rýmařováků přebere až po kolaudaci... běžná vytentočkovaná praxe...![]()
ale třeba se mýlím!

jestli se bude žádat o kolaudaci začátkem prosince,tak myslím,že se budeme stěhovat během února nejdříve.Akorát to bude celkem složitý si napalánovat vyklizení současných obydlí,kdo třeba bydlí na smlouvu s výpovědní lhůtou.Celý se to může protahnout a pak se lehce stane,že se člověk musí prostě "nasockovat" k sobě do ještě nepředanýho bytu,jak tu už zaznělo...to mě hodně pobavilokolchoznik píše:No každopaádně na Oxes budu tlačit, abych nejpozději na začátku ledna bydlel

Re: Dum č. 9
Ahoj,svingi píše:LuMiNi píše:Nejste tu někdo náhodou z budoucího domu 9?
Tak nekdo by se tu prece nasel, budu v prvnim patre napravo (5+6). Kde budes ty?
byt 9, tj. vpravo v podkroví. Ty 5+6 nebo pouze 6, takže přímo pod námi?

Ono to oznaceni je takove divne (5+6), je to proste byt v 1.patre v prave casti domu č.9. Shodou okolnosti taky bydlim v Hostivici, je to odtud blizko na stavbu. Mam taky spousty obrazoveho materialu, takze uz to vidim na nejaky promitaci vecer.
A je to taky 3kk? Tak to je dobry, mozna jsme sousedi i v Hostivici, my jsme "naplavky" v Zahrada II - kousek od Pravekusvingi píše:Ono to oznaceni je takove divne (5+6), je to proste byt v 1.patre v prave casti domu č.9. Shodou okolnosti taky bydlim v Hostivici, je to odtud blizko na stavbu. Mam taky spousty obrazoveho materialu, takze uz to vidim na nejaky promitaci vecer.

V devitce jsou jenom 3+kk. Napsal jsem ti PM, at tu zbytecne nerozsirujeme diskuzi ohledne kolaudace. Sam predbezne pocitam s nastehovanim v lednu. Rad bych ale mel jeste pred nastehovanim instalovanou kuchyni. Uvidime jak budou zastupci developera ochotni vyjit vstric.
LuMiNi píše:A je to taky 3kk? Tak to je dobry, mozna jsme sousedi i v Hostivici, my jsme "naplavky" v Zahrada II - kousek od Pravekusvingi píše:Ono to oznaceni je takove divne (5+6), je to proste byt v 1.patre v prave casti domu č.9. Shodou okolnosti taky bydlim v Hostivici, je to odtud blizko na stavbu. Mam taky spousty obrazoveho materialu, takze uz to vidim na nejaky promitaci vecer.
-
[quote="svingi"]V devitce jsou jenom 3+kk. Napsal jsem ti PM, at tu zbytecne nerozsirujeme diskuzi ohledne kolaudace. Sam predbezne pocitam s nastehovanim v lednu. Rad bych ale mel jeste pred nastehovanim instalovanou kuchyni. Uvidime jak budou zastupci developera ochotni vyjit vstric.
No to bych taky rád , abychom v lednu uz bydleli...no pak nez jednotlive skemrat zrychleni predani bytu, by to chtelo abychom to spojili do jednoho pozadavku od vsech novych majitelu bytu
No to bych taky rád , abychom v lednu uz bydleli...no pak nez jednotlive skemrat zrychleni predani bytu, by to chtelo abychom to spojili do jednoho pozadavku od vsech novych majitelu bytu
Realne informace
Byl nekdo v nedavne dobe ve spojeni se zastupcem OXES? Muze nekdo potvrdit, ze neni mozne provadet instalaci kuchyne a pripadne i jinych zarizeni v byte? Jsou k dispozici informace o realnem nastehovani?
Sam jsem mluvil se zastupcem RD Rymarov a ten me rikal, ze jejich termin dokonceni je 20.listopad 08. Pak uz to zalezi na developerovi.
Sam jsem mluvil se zastupcem RD Rymarov a ten me rikal, ze jejich termin dokonceni je 20.listopad 08. Pak uz to zalezi na developerovi.
Re: Realne informace
a stavebnim ouřaděsvingi píše: ...Pak uz to zalezi na developerovi.