vole... 4 z punku a pes by to zvládlí...Srneček píše:No, věřím Ti, ale na tohle by nestačilo ani deset punků.
Kolaudace
Tak se Eliško omlouvám, já na ty fotky úplně zapomněla.Ale napravím to. Odpoledne tam sfrnknu a zítra je posílám. Aby to bylo čerstvé. Jinak koukám, že budeme sousedi - já mám byt vedle, v modré dvojce.eliska píše:Alca píše:To nebude žádný problém, bydlím ve Zličíně a jsem tam skoro každý den.Nevím, kdy jsi to viděla naposled ale poslední dobou se tam nic zásadního nezměnilo - kromě příjezdové silnice. Tak aby Tě nekleplo.
Byli jsme tam v polovině srpna,zrovna dokončovali naší jedničku,ale jinak to bylo staveniště
Alča
Alca píše:Tak se Eliško omlouvám, já na ty fotky úplně zapomněla.Ale napravím to. Odpoledne tam sfrnknu a zítra je posílám. Aby to bylo čerstvé. Jinak koukám, že budeme sousedi - já mám byt vedle, v modré dvojce.eliska píše:Alca píše:To nebude žádný problém, bydlím ve Zličíně a jsem tam skoro každý den.Nevím, kdy jsi to viděla naposled ale poslední dobou se tam nic zásadního nezměnilo - kromě příjezdové silnice. Tak aby Tě nekleplo.
Byli jsme tam v polovině srpna,zrovna dokončovali naší jedničku,ale jinak to bylo staveniště
Fotky posílám na Tvou mailovou adresu, protože mi to jaksi nejde z nějakého důvodu stáhnout sem. Budu to muset vykoumat.
Alča
Sklon parkoviste mezi domy
Jen doufam, ze existuji standardy na to, jak ma vypadat parkovaci misto. Protoze sklon parkoviste, ktere je umisteno mezi domy 7 a 8 je docela brutalni. Nechapu proc to nesrovnali do roviny. Pevne verim, ze v soucasnem stavu parkoviste zodpovedni cinitele nezkolauduji.

Podlozeni maringotky mluvi samo za sebe

Zde je sklon evidentni na horizontalni care na dome c. 7

Re: Sklon parkoviste mezi domy
nakupte si sněžný řetězy...svingi píše:Jen doufam, ze existuji standardy na to, jak ma vypadat parkovaci misto. Protoze sklon parkoviste, ktere je umisteno mezi domy 7 a 8 je docela brutalni. Nechapu proc to nesrovnali do roviny. Pevne verim, ze v soucasnem stavu parkoviste zodpovedni cinitele nezkolauduji.
podnikavý si poblíž mohou založit servis nabízející autoklempířské prace...
jinak parkoviště je dosti šílené...
Re: Dum č. 9
svingi píše:LuMiNi píše:Nejste tu někdo náhodou z budoucího domu 9?
Tak nekdo by se tu prece nasel, budu v prvnim patre napravo (5+6). Kde budes ty?
Ahojte
jsme sousedi byt vlevo v prvnim patre.