Jojo. Správně. Když nemám co říct, je lépe mlčet.obyvatel píše:Díky,
vaše reakce mě vůbec nepřekvapila Já nezačal tím, kdo má smůlu, když někdo nepříjde, ani jsem nepsal o těch, kdo nepřišli, že jsou "nějací divní obyvatelé".
Další diskusi považuji za zbytečné plýtvání času vašeho i mého.
Já začal. Vezmem Pankíše za trest do hospody a bude nám muset - taky za trest - koupit "Zelená vyzkouší aerodynamiku Jelena"Srneček píše: Přiznání viny a přijmutí trestu a u toho bych skončil
Vylezt na vzduch, trochu si protahnout telo, pobavit se a zahnat zizen a hlad, jsou preci zakladni lidske potreby, hodnotit to podle intelektu neni namiste.obyvatel píše: Nemáš smůlu Ty, když se bavíš zábavou intelektuální úrovně dětí?
My dekujemJiri Nyvlt píše: Já tímto děkuju fšem co přišli, že přišli. Aspoň snažení těch, co to chystali, nepřišlo vniveč a nevyznělo tak docela naprázdno. Pro intelektuály jako je pan obyvatel možná jo. Ale to mi je buřt (toho sem si ani nestih vopéct).
jedna obecní toika by se hodila...beny píše:Vylezt na vzduch, trochu si protahnout telo, pobavit se a zahnat zizen a hlad, jsou preci zakladni lidske potreby, hodnotit to podle intelektu neni namiste.obyvatel píše: Nemáš smůlu Ty, když se bavíš zábavou intelektuální úrovně dětí?
My dekujemJiri Nyvlt píše: Já tímto děkuju fšem co přišli, že přišli. Aspoň snažení těch, co to chystali, nepřišlo vniveč a nevyznělo tak docela naprázdno. Pro intelektuály jako je pan obyvatel možná jo. Ale to mi je buřt (toho sem si ani nestih vopéct).... ja myslim, ze to snazeni naplnilo vsechny psychicky i fyzicky,jsem byl jak koule z toho burta a hlavne pivka
, jedna vec tam prece jenom chybela a to latrina, chlapum je to sumak, ale zenske to mely trocha slozitejsi
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti